Apple dezvoltă o versiune mai subţire a iPhone-ului său, care probabil va fi lansată până în 2025, a relatat vineri The Information, citând trei persoane apropiate acestui proiect, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Posibila versiune mai subţire va avea probabil un preţ mai mare decât iPhone Pro Max şi ar putea fi lansată odată cu iPhone 17, în septembrie 2025.

Compania din Cupertino, California, încă testează diferite modele pentru dispozitiv, cu numele de cod D23, care ar putea avea procesorul de ultimă generaţie al Apple, probabil numit A19.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Apple nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii a Reuters.

Proiectul subliniază nevoia Apple de a înfrumuseţa iPhone, cel mai popular produs al companiei, în timp ce se confruntă cu concurenţa dură din partea Honor şi Huawei în China şi Samsung Electronics la nivel global.

Samsung a avut cea mai mare cotă pe piaţa smartphone-urilor în primele trei luni ale anului 2024, cu 20,8%, urmată de Apple, cu 17,3%, potrivit firmei de cercetare International Data Corporation.

Pentru al doilea trimestru fiscal, vânzările de iPhone ale Apple au scăzut cu 10,5%, până la 45,96 miliarde de dolari. De asemenea, Apple intenţionează să renunţe la modelul său mai puţin costisitor iPhone Plus şi intenţionează să lanseze un iPhone mai ieftin, un succesor al iPhone SE, în primăvara lui 2025, se arată în articol.

Informaţia vine la câteva zile după ce Apple a dezvăluit cel mai recent iPad Pro, cu un nou cip cu inteligenţă artificială, în timp ce se grăbeşte să-şi ajungă din urmă rivalii săi Big Tech într-o cursă pentru a domina tehnologia emergentă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.